Het PROMOTIC-systeem is een softwaretool die wordt gebruikt voor visualisatie en besturing van technologische processen in een breed spectrum van industriële branches. Dit type software wordt ook veel gebruikt voor het beheer en de controle van technologieën in “intelligente huizen” en gebouwen. Het PROMOTIC-systeem is een populaire en betaalbare softwaretool die wordt ontwikkeld en gedistribueerd sinds 1991. 

PROMOTIC als FREEWARE

Het PROMOTIC SCADA-systeem is nu ook beschikbaar als FREEWARE. Deze is gratis downloadbaar en functioneel. in de freeware-modus is het mogelijk om alle communicatiedrivers en interfaces te gebruiken die beschikbaar zijn in de commerciële modus. De looptijd van de freeware applicaties is niet beperkt. De enige beperking van de freeware-modus is de maximale grootte van applicaties tot 30 variabelen. 

OPENHEID van het PROMOTIC-Systeem

PROMOTIC SCADA Software is een zeer open systeem dankzij de geintegreerde interfaces en communicatiedrivers. De openheid houdt hier echter niet op: Alle gebruikers krijgen altijd een publiek beschikbaar prijslijst van alle PROMOTIC-licenties en volledigde documentatie met duizenden pagina’s informatie, voorbeelden en procedures.

GRATIS upgrades naar nieuwe versies

De nieuwe versies van het PROMOTIC-systeem zijn meerdere keren paar jaar beschikbaar. in tegenstelling tot veel andere SCADA-systemen zijn de upgrades naar nieuwe versies van ons systeem gratis beschikbaar voor alle gebruikers. Download nu de laatste versie van het PROMOTIC-systeem !

COMMUNICATIE mogelijkheden

Het PROMOTIC SCADA-systeem biedt veel communicatiemogelijkheden. De ingebouwde communicatiedrivers, gestandaardiseerde interfaces. databaseconnectoren, webserver – al deze functies geven de gebruikers bijna onbeperkte opties van de PROMOTIC systeemintegratie in hun technologieën en projecten